Grippp Tour SF 2.0 - KRIJG CONTROLE. KRIJG GRIPPP.

De GRIPPP TOUR 2.0 SF is een echte allround sporthandschoen, of je nu op pad gaat op een MTB of racefiets! De nauwsluitende inzetstukken van de handpalm, het algemene ontwerp met lage pols en de rekbare lycra-backhand zorgen voor een unieke en ergonomische pasvorm. Dankzij het lichte gelvulling systeem en de kangoeroe lederen handpalm, gelooid met de HIRZL GRIPPP ™ technologie, heb je alles onder controle, zelfs tijdens langere ritten!

Details van Grippp Tour SF 2.0

 • GRIPPP: ultieme grip in droge, vochtige of natte omstandigheden
 • Ventilatie: rekbare en ademende lycra-backhand
 • Poetsinzetstuk: Microfleece-wisinzetstuk op de duim
 • 360 ° beweging: '360 ° beweegbare' polsconstructie ('lage pols'-constructie)
 • Performance Fit: Lycra stretch inzetstuk in de handpalm
 • Stretch Fit Thumb: Lycra stretch fit naad op de duim
 • Gelpadding: Extra licht gelpadsysteem op de bal van de hand en onder de vingers
 • Kangoeroeleer: extra dun en waterabsorberend kangoeroeleer (handpalm zonder zweet)
 • Pull-On-Tab: Pull-On-hulpmiddel bij polsband
 • Pull-Off-Flaps: uittrekhulp van kangoeroeleer op 2 vingers
 • Ergonomische pasvorm
 • Technologie: HIRZL GRIPPP ™ -technologie

 

Aanvullende informatie over Grippp Tour SF 2.0

 

HIRZL GRIPPP ™ -technologie

KRIJG CONTROLE. KRIJG GRIPPP.
De superieure eigenschappen van de handschoenen uit de GRIPPP & TRUST-serie zijn het resultaat van de innovatieve bruiningstechnologie van HIRZL, die HIRZL exclusief gebruikt.
De revolutionaire HIRZL GRIPPP ™ -technologie is gebaseerd op een geheime en meertraps looiprocedure, waardoor het kangoeroeleer ongeëvenaarde gripwaarden krijgt onder alle weersomstandigheden.
Het kangoeroeleer ondersteunt deze bruiningstechnologie, in vergelijking met andere leersoorten zijn de kangoeroe-vezelstrengen dichter en liggen ze veel vlakker voor superieure sterkte. Bovendien zorgt de HIRZL GRIPPP ™ -technologie voor langdurige leerprestaties en een zweetvrije handpalm tijdens fysieke activiteit.
Het resultaat: tot 3 x meer grip in droge omstandigheden en tot 5 x meer grip in natte of barre weersomstandigheden dan vergelijkbare handschoenen.

Känguruleder

HET STERKSTE LEER TER WERELD.
Kangoeroeleer is qua gewicht het sterkste leer ter wereld, vergeleken met andere leersoorten met vergelijkbare dikte. De reden hiervoor is de unieke structuur van kangoeroeleer die bestaat uit perfect georganiseerde hoofdvezelbundels, die een secundair ondersteunend gaas hebben, gecombineerd met een lage weefhoek, een laag vetgehalte en een zeer dunne nerflaag.
Natuurlijk dun kangoeroeleer behoudt al zijn sterkte waar andere grondstoffensoorten zware splitsing en scheren vereisen, wat de fysieke prestaties aanzienlijk vermindert. De unieke eigenschappen van de kangoeroe-vezelstructuur worden verder versterkt door de innovatieve bruiningsprocedure van HIRZL.
Het resultaat is een veelzijdig, sterk en licht natuurlijk materiaal.

Duurzaamheid - Energie- en hulpbronnenefficiënt productieproces
Tijdens het looiproces van kangoeroeleer besteden we aandacht aan hoge milieunormen. Voor de energievoorziening maken we gebruik van een groot zonnestroomsysteem dat zorgt voor een aanzienlijke reductie van het aardgasverbruik en de uitstoot van CO2 in de atmosfeer.
We leggen bijzondere nadruk op recycling en hergebruik, afvalbeperking en een verantwoord watergebruik.
Door de waterbehandeling continu te verbeteren, kan minimaal 40% van het water dat wordt gebruikt in het productieproces van kangoeroeleer worden gerecycled.

Duurzaamheid - Kangoeroeleer. Natuurlijk, duurzaam en hernieuwbaar
Kangoeroes worden niet gekweekt. Ze worden in het wild geoogst uit een grote, zichzelf herstellende populatie. Als gevolg hiervan wordt er geen natuurlijke habitat voor hen vrijgemaakt. De oogst wordt strikt gecontroleerd door een programma van de Australische regering dat ervoor zorgt dat er geen schadelijke gevolgen voor de kangoeroes of hun ecosystemen ontstaan.
Van de 53 soorten kangoeroe mogen alleen de vier meest voorkomende soorten worden gebruikt voor de leerproductie. Studies hebben de afgelopen 40 jaar geen nadelig effect op de populatie van deze vier soorten aangetoond. Kangoeroeleer is een hernieuwbare natuurlijke hulpbron die op lange termijn duurzaam is.
Slechts een klein deel van de totale kangoeroepopulatie wordt gebruikt voor de voedingsindustrie, het leer is een gerecycled bijproduct dat anders als afval zou eindigen. Met een huidige populatie van meer dan 30 miljoen leven de kangoeroe meer kangoeroes in Oostenrijk dan mensen. Kangoeroes zijn in strijd met de populaire mening niet in gevaar.

Onderhoudsinstructies

Niet in de machine wassen, aangezien het leer beschadigd kan raken. Deze handschoen kan gemakkelijk met de hand worden gewassen in koud water, zonder toevoeging van wasmiddel of conditioner. Droog uw handschoenen nooit op een radiator of in direct zonlicht. Niet in de droger.
Materiaalnaam door fabrikant: kangoeroeleer
Productlijn: Grippp Tour

Materiaal 45% leer, 30% polyurethaan, 20% polyamide, 5% andere vezels

Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :