FASTRIDER ENKELE FIETSTAS CYCLO 20 LITER GROEN

De Fastrider enkele fietstas Cyclo groen is een sfeervolle shopper met een bodemplaat en een inhoud van 20 liter. De fietstas bestaat uit drie kleuren en heeft op de zijkant een afbeelding een fiets. De Fastrider tas is volledig gevoerd en heeft een extra binnenzakje die afsluitbaar is door middel van een rits. De pakaftas is gemaakt van washed canvas en heeft een vintage uitstraling. Je bevestigt de shopper simpel aan de bagagedrager van de fiets door de wegdraaibare haken en je verwijderd de fietstas in een hand omdraai. Met de flap dek je de wegdraaibare haken af zodat je nergens achter blijft hangen. Met de twee handvatten neem je de tas makkelijk mee, en deze handvatten kunnen ook gebruikt worden als schouderband, voor nog meer draagcomfort.Je sluit de tas makkelijk door de rits aan de bovenkant. In het donker of met slecht weer ben je extra zichtbaar door de reflectievakken. Afmeting: 37x14x39 (LxBxH) centimeter.

FASTRIDER SHOPPER CYCLO 20 LITER GROEN

FastRider shopper Cyclo
Deze fietstas is gemaakt van washed canvas en heeft een vintage uitstraling. Met een ruime opening, makkelijk toegankelijk en afsluitbaar met ritssluiting. De twee handvatten zijn ook te gebruiken als schouderbanden. De tas is te bevestigen aan de bagagedrager met wegdraaibare haken aan de achterzijde, deze zijn weg te werken met een flapje.
Specificaties:
Kleur: groen
Geslacht: unisex
Materiaal: canvas
Type sluiting: rits
Bevestiging: haken
Inhoud: 20 liter
Afmetingen: 17 x 39 x 39 cm (L x B x H)
Reflectie: nee
Waterbestendig: nee.

FASTRIDER SHOPPER CYCLO 20 LITER GROEN

FastRider shopper Cyclo Deze fietstas is gemaakt van washed canvas en heeft een vintage uitstraling. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: unisex Materiaal: canvas Type sluiting: rits Bevestiging: haken Inhoud: 20 liter Afmetingen: 17 x 39 x 39 cm (L x B x H) Reflectie: nee Waterbestendig: nee.

FASTRIDER SHOPPER FIETSTAS CYCLO

Specificaties: * Fastrider enkele fietstas * Gemaakt van waterafstotend canvas * Shoppertas met handvatten * Ritssluiting * Wegdraaibare haken * Afmeting: 37 x 39 x 14 cm (Inhoud: 20 liter) * Kleur: groen wit.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :