Frame

Semi-rigide hydroform frame met geïntegreerde kabels

De Karma XC Boost beschikt over een semi-rigide hydroform frame met geïntegreerde kabels, met vering aan de voorkant en stevig aan de achterkant. Het is gemaakt van aluminium 6061 dat garant staat voor een stevig en robuust frame, de geometrie van het frame maakt het eenvoudiger om de fiets te controleren. Voor een premium afwerking werd de SlickShape-techniek toegepast om de lasnaden te polijsten. De fiets is beschikbaar in twee kleuren, granaatrood en olijfgroen. De Karma is ideaal om te leren rijden met een MTB en uzelf het ultieme rijplezier te bieden.

 

Batterij

iPowerPack Advanced 432 / 720

De nieuwe batterij iPowerPack Advanced van O2feel is ideaal voor veeleisende fietsers die op zoek zijn naar een stevige elektrische ondersteuning voor al hun avonturen. De nieuwe batterij werd ontwikkeld door ons eigen team en is voorzien van een verfijnde en krachtige technologie om moeiteloos en zonder beperkingen te blijven fietsen. Ze werd perfect geïntegreerd in het design van de Karma. Bestand tegen schokken en opvliegende steentjes dankzij de aluminium beschermlaag over de batterij. Daarnaast wordt de batterij beschermd tegen trillingen dankzij een ingenieus isolatiesysteem. De iPowerPack-batterij is beschikbaar in twee vermogens, 432 Wh en 720 Wh. U kan makkelijk tot 200 km afleggen met de batterij (afhankelijk van het geselecteerde ondersteuningsniveau). Om het laden te vereenvoudigen, is de batterij afneembaar en ze beschikt over een laadpoort die werd geïntegreerd in het kader. De speedlader van 4 Ah wordt meegeleverd met de Vern, voor een volledige oplaadbeurt tussen 3 uur (iPowerPack 432) en 5 uur (iPowerPack 720). Zet de ondersteuning aan met de knop op het frame.

 

Motor

Shimano E7000

De Karma is uitgerust met een centrale motor van het type Shimano E7000 (ondersteuning beperkt tot 25 km/u) en een koppel van 60 Nm. Dit geeft een nominaal vermogen van 250 W en een piekvermogen van 500 Wh. Deze motor is uiterst krachtig en geschikt voor amateursporters. Met zijn gewicht van slechts 2,8 kg is het een zeer lichte motor. Daarnaast is hij zeer compact voor een natuurlijk trapgevoel, zodat u alle obstakels op de baan kunt vermijden. De stevige structuur zorgt voor een optimale vermogensoverdracht. Dankzij de beschermkap is hij bestand tegen alle schokken.

 

Vork

Suntour XCM34 Boost

De vork is van essentieel belang voor een precieze en comfortabele controle over het stuur. De Karma werd uitgerust met een vork van het type Suntour XCM34 Boost met vering met 120 mm doorbuiging die alle bobbels absorbeert. De Suntour-vork is licht dankzij het luchtsysteem. Het is een zeer eenvoudig en polyvalent model voor al uw ritten met de MTB en sportieve ritten, dankzij de diameter van de wielen van 29 inch of 27,5 inch en de doorbuiging van 120 mm.

 

Derailleur

Shimano DEORE CS-M4100 à 10 versnellingen

De derailleur Shimano Deore CS-M4100 met 10 versnellingen biedt progressieve acceleraties en zorgt ervoor dat u op een precieze en soepele manier kunt schakelen tussen verschillende versnellingen op alle soorten ondergrond. Dankzij de beperkte hinder is de derailleur Shimano Deore bijzonder geschikt voor trekkingfietsen en mountainbikes, zodat u niet achter takken blijft hangen.

 

Remmen

Met hydraulische schijven Shimano MT400

De hydraulische schijfremmen Shimano MT400 van 180 mm bieden evenwichtige, betrouwbare en duurzame prestaties. Dit remsysteem is ideaal voor sportieve ritten met een MTB en biedt een uitstekend en uiterst precies remvermogen: een ideale keuze als aanvulling op de bestuurder van de Karma!

 

Banden

Schwalbe SMART SAM K-GUARD

De liefhebbers van mountainbikes die hun grenzen willen verleggen en snel tussen verschillende ondergronden willen wisselen, zullen hun hartje kunnen ophalen met de Karma. Dit model werd voorzien van een set polyvalent en stevige banden van het type Schwalbe Smart Sam K-Guard. Zijn centrale noppen die dicht op elkaar staan, zorgen voor een comfortabel loopvlak en optimale grip met beperkte vibraties en een lange levensduur. De band is beschikbaar in 27,5x2,4 voor de fietsen in maat S en 29x2,4 voor de fietsen in maat M en L.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Datasheet

Lifestyle
SPORT: actieve en geëngageerde positie
Categorie
XC - Cross Country
Beschikbare Kleuren
Olijf green | Grenat Rood
Motor
Centraal: Shimano E7000 soepel en energiek - 60NM
Batterij
iPowerPack Advanced 432 of 720
Lader
2A
Teller
Shimano SCE5000 LCD centrale display - 11 functies
Frame
Aluminium 6061 hydroform - technologieën Slick Shape en Cable Inside
Vork
Suntour XCM34 Boost met vering 120mm tussen ruimte
Stuur
Satori Deviant 1 31.8mm diameter
Stuurpen
Promax Verstelbare
Zadelpen
Promax stevig verstelbaar
Zadel
ZADEL Royale Vivo Moderate
Handgrepen
ERGON GE10 EVO-rubber, anatomische vorm en optimale grip
Handgreep
Shifter Shimano 10 versnellingen RAPIDFIRE
Derailleur
SHIMANO DEORE - 10 VERSNELLINGEN 11/36 - MECHANISCHE
Naaf
VOORAAN: Shimano HB-MT400-B | ACHTERAAN: Shimano FH-MT400-B
Remmen
Hydraulische schijfremmen Shimano MT400 Diam
Schijven Voor/Achteraan
Shimano 180/180mm
Banden
Schwalbe SMART SAM K-Guard 27.5x2.4 (S) en 29x2.4 (M-L) Stijve driehoek
Velgen
A-rim POM-30 dubbele wand
Tandwiel/Plaat
FSA W0145+WB460 38 tanden
Cassette
Shimano Deore 10 versnellingen 11-46
Transmissie
KMC e10T EPT antiroest (sport)
Pedaal
VP VPE-527 aluminium gekerfd
Koplamp
Spanninga Pack Illico Presto
Achterlicht
Spanninga Pack Illico Presto
Maten
S, M, L
Garantie
Frame 5 jaar - Elektrische en mechanische onderdelen 2 jaar / batterij 3 jaar
Collectie
2021
Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :