De winnaar van de "Best value shoe" award van Cycling Plus UK is nu nog beter. Lighter.Stronger.Faster. Ontworpen met één doel: het ontwikkelen van een superieure raceschoen die de voorkeur heeft van Pro Tour Riders. De kern van ons onderzoek en ontwikkeling is onze fundamentele toewijding aan het ontwerpen van de meest aerodynamische, anatomisch correcte en biomechanisch geavanceerde fietsschoen.

De bijgewerkte F-XX-II heeft een slanker profiel, een stijvere carbon buitenzool en is gevormd met behulp van een lichtere microvezel bovenkant. De F-XX II is voorzien van de elite R500 stijve koolstofvezel buitenzool voor maximale krachtoverbrenging en een gebeeldhouwd voetbed en ondersteunende hiel die helpen om de bloedstroom te vergroten, hotspots te verminderen en ervoor te zorgen dat elke powerwatt rechtstreeks in je pedaal gaat voor maximale uitvoerprestaties.

De naadloze bovenste mal is gevormd uit een enkel stuk lichtgewicht microfiber, met 6 luchtgaas-inzetstukken over de neus en zijpanelen om een ​​gelijkmatige luchtstroom rond de schoen te creëren en uitstekende ventilatie voor de hele voet te bieden.

Twee onafhankelijk instelbare retentie-wijzerplaten optimaliseren de sluiting in elk van de kritieke voetzones. De bovenste wijzerplaat beveiligt de boog en voorvoet, terwijl de onderste wijzerplaat de enkel / hiel vergrendelt voor een goede pasvorm en nul hielbeweging.

Een nieuwe teenbeschermer en hielbeschermer uit één stuk zijn ontworpen om het gewicht verder te verminderen, de luchtstroom te vergroten en de stabiliteit van de fiets te verbeteren.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

VERMELD UW GEWENSTE  SCHOENMAAT BIJ UW BESTELLING BIJ OPMERKINGEN!

 MAAT 45

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :