Voor hoog tempo racen en trainen in koude en natte omstandigheden glijden op uw GripGrab RaceThermo Hi-Vis overshoes. Het gebruik van aandacht grijpen High-Vis stof zal ervoor zorgen dat u zult worden opgemerkt op de weg.
    • 75% Neopreen
    • 20% Polyamide (Nylon)
    • 5% Elastaan (Spandex)

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Voor hoog tempo racen en trainen in koude en natte omstandigheden glijden op uw GripGrab RaceThermo Hi-Vis overshoes. Het gebruik van aandacht grijpen High-Vis stof zal ervoor zorgen dat u zult worden opgemerkt op de weg.

Top kenmerken van de GripGrab Hi Vis RaceThermo Overshoes

Hi-Vis Stof
2 mm waterdicht neopreen
Gelaste en afgeplakte naden
Verstelbare klittenband aan de onderkant
Elastische kalfsband
YKK® rits
Kevlar® versterkingen
Ritsafdichting
Compatibel met de meeste soorten pedaalsysteem

Productgegevens

Thermische: Ja
Weg: Ja
Mtb: Ja

Ontworpen voor bescherming en zichtbaarheid

De RaceThermo Hi-Vis overschoenen zijn ontworpen uit 2 mm waterdicht neopreen, met Kevlar® versterkte zones. Dit biedt u bescherming tegen nat weer en duurzaamheid tijdens de wintermaanden zodat u uw trainings- en racedoelen bereiken. Op elk moment van het jaar als je merkt dat je racen in de koude en natte dan zullen ze je voeten te beschermen tegen weg vuil en spray.
Een verstelbare klittenband onder de zool en een elastische kuitband maken een perfect ontwerp compleet en zorgt voor een goede
pasvorm. Gelaste en afgeplakte naden voorkomen dat vocht sijpelt waar het niet gewenst is.
Het gebruik van een goed zichtbare stof verhoogt uw veiligheid bij het rijden in de donkere of lage lichtomstandigheden.
De zeer reflecterende details verhoogt ook uw zichtbaarheid zodat u in elke lichte toestand worden gezien. Krijg de ultieme aandacht in fietsraces en veiligheidsvoordelen op trainingsritten.

 
 

Over het merk GripGrab

<p>GripGrab is een Deens bedrijf opgericht in 2000 door Kristian, Martin en Bjørn Krøyer. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt handschoenen en accessoires voor fietsen en hardlopen.</p><p>GripGrab is gebaseerd op een passie voor sport en de droom om een merk producten te bouwen dat sport leuker maakt, hoe koud, nat of winderig het ook is.</p>

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :