GripGrab's Cloudburst Handschoenen zijn ontworpen om je handen warm en droog te houden om ervoor te zorgen dat je optimaal presteert. Ze zijn volledig waterdicht en winddicht, maar zijn niet omvangrijk zoals andere winterhandschoenen. Perfect voor natte en winderige dagen.

Topfuncties van de GripGrab Cloudburst handschoenen

Volledig waterdicht en winddicht
Uitzonderlijke ademend vermogen
Siliciumgreep
DoctorGel 4mm vulling
Compatibel met aanraakscherm
Reflecterende afbeeldingen

Productgegevens

Commuter: Ja
Cyclocross: Ja
Weg: Ja
Mtb: Ja

Cloudburst is een paar volledig waterdichte en winddichte high-performance handschoenen voor de natte en winderige dagen. In tegenstelling tot de meeste winterhandschoenen die omvangrijk en dik zijn, is het Cloudburst-model opmerkelijk dun en subtiel waardoor het aantrekkelijk is voor training en competitie. De slanke en lichtgewicht constructie met siliconen grip zorgt voor een uitstekende grip en gevoel voor het stuur en shifters. Verwacht een paar buitengewone handschoenen die waarschijnlijk uw favoriete handbescherming zullen worden op regenachtige dagen. Dankzij de hoge ademend vermogen zullen deze handschoenen u goed van dienst zijn als een all-round high-end handschoen.

 
 

Over het merk GripGrab

<p>GripGrab is een Deens bedrijf opgericht in 2000 door Kristian, Martin en Bjørn Krøyer. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt handschoenen en accessoires voor fietsen en hardlopen.</p><p>GripGrab is gebaseerd op een passie voor sport en de droom om een merk producten te bouwen dat sport leuker maakt, hoe koud, nat of winderig het ook is.</p>

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :