Dit fietsstoeltje voor achterop is geschikt voor een kindergewicht van ongeveer 9 tot 22 kilogram. De kleur is zwart met grijze kussentjes.

Veilig in veel opzichten
Standaard bij deze nieuwste variant Polisport Groovy zijn ook de geïntegreerde voetbeschermingsplaten die contact met de wielen voorkomen, de verhoogde zijlingse bescherming en een grote reflecterende sticker voor achterop. Veiligheid komt behalve in de reflectie en het algehele ontwerp tot uiting via veel andere eigenschappen, zoals de 3-puntsveiligheidsgordel. Deze gordel is verstelbaar en 'beweegt' op die manier mee met de groei van het kind. Hetzelfde geldt voor de in vier posities verstelbare voetsteunen.

Combinatie met kinderfietshelm?
Nog even verder qua veiligheid: dit Polisport achterstoeltje - TÜV GS en EN 14344 gecertificeerd - heeft een kindveilige, stevige riem plus gesp. Deze laatste is overigens (alleen) door een volwassene met één hand te bedienen. Makkelijk voor wanneer u weer eens een handje tekort komt. Ook ideaal vanuit oogpunt van bescherming is dat bij de genoemde ergonomische vormgeving óók rekening is gehouden met extra ruimte voor het dragen van een helm!

Monteren van dit fietsstoeltje: ook voor de e-bike en zonder gereedschap
De draagplaat van deze CFS is nog beter dan de voorgaande versies van dit stoeltje geschikt voor op de achterdrager van een elektrische fiets. Ook voor de bagagedragers van traditionele fietsen is het carrier montagesysteem makkelijk toepasbaar, zónder hiervoor gereedschap nodig te hebben. 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :