De GripGrab Flandrien Waterproof Knitted Road Shoe Covers zijn geïnspireerd op de klassieke "Belgian Bootie" die al tientallen jaren door Flandrien-renners wordt gebruikt.

Deze overschoenen zijn alleen geschikt voor racefietsschoenen. Hoewel ze misschien over je gravel- of MTB-schoenen passen, zullen het loopvlakpatroon en de verbeterde noppen op de zolen van niet-raceschoenen waarschijnlijk en snel schade aan de stof veroorzaken, ongeacht of je er in rondloopt of niet, en de productgarantie ongeldig maken.

Als uw winterritten u buiten de gebaande paden lijken te brengen, bekijk dan hier ons assortiment off-road overschoenen:  GripGrab off-road overschoenen

Ga je deze herfst en winter de weg op, dan zijn de GripGrab Flandrien Waterproof Knitted Road Shoe Covers de beste keuze.

Deze moderne versie van de gebreide oversok behoudt alle kenmerken van zijn historische voorganger: de zachte stof, stretch en nauwsluitende snit; maar stuwt het naar de moderne tijd door middel van waterbestendige membraantechnologie.

Deze overschoenen zijn bestand tegen douches, houden je voeten droog en laten je zorgeloos door plassen glijden. Ze zijn luxueus zacht en comfortabel, maar hebben ook versteviging aan de zomen aan de onderkant van de schoenovertrek om slijtage te verminderen.

De Flandrien Knitted Road Shoe Covers zijn minimalistisch van stijl en subtiel gebrandmerkt; toch leveren ze het toppunt van moderne technologie. Ze houden je comfortabel in alle weersomstandigheden, met behoud van die echte klassieke stijl.

Houden ze mijn voeten droog? Het membraan in deze overschoenen is waterdicht, dus als je ze niet over kasseien sleept en er gaten in maakt, zullen ze je voeten droog houden. Er zijn echter grenzen… slangleidingen en kniediepe plassen zullen bijvoorbeeld waarschijnlijk een weg naar binnen vinden.

 

GripGrab Pro-tip:

Om het binnendringen van water via de bovenkant van deze overschoen te verminderen, raden we je aan om je waterbestendige beenwarmers of fietsbroek over de bovenkant van de manchet van de overschoen te dragen. We raden u ook aan ventilatieopeningen en gaten in de zolen van uw schoenen af ​​te dichten om het binnendringen van water van onderaf te beperken. Als u deze tips volgt, weet u zeker dat u de beste prestaties uit dit product haalt - en onthoud: alleen raceschoenen.

Alleen geschikt voor racefietsschoenen

Ademend & Isolerend – Voor warme en droge voeten

Water- en winddicht – Bescherm jezelf tegen de elementen

Nauwsluitend - Elastisch materiaal zorgt voor een nauwsluitende comfortabele pasvorm

Slip-On Cuff - Zachte manchetsluiting om je benen

Slijtageversterkingen - Versterkte stof op gebieden met veel slijtage

 

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

BINNEN

55% acryl, 43% polyamide, 2% rubber

BUITENSTE

79% polyester, 17% elastaan, 4% rubber

ZORG

Hand was koud. Niet bleken. Niet strijken. Niet wringen. Niet in de droger. Niet laten weken. Gebruik geen wasverzachters. Was donkere kleuren apart.

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :