BOPP is een miniatuurversie van de O en bestaat uit een voorlicht en een achterlicht dat overal op het wiel eenvoudig kan worden gemonteerd. (stuur, vorken, frames, zadelpen, zitplaats, bagagerekken, enz.), maar ook elders en voor andere activiteiten (schoenen, tas, hoed, enz.). 2 LED's per armatuur in combinatie met de LLT©-technologie geven een extra heldere lichtopbrengst voor maximaal zicht tot 300 m en met een lange levensduur tot 55 lichturen (5x zo hoog in de knipperlichtfunctie). BOPP is ideaal voor fietsen, maar ook om te hardlopen. Het kan gemakkelijk en zonder gereedschap worden bevestigd, zelfs als u winterhandschoenen draagt. De verstelbare rubberen vatting is geschikt voor elke diameter tot 38mm.
BOPP is bijzonder licht van gewicht (slechts 23 g per armatuur), water- en schokbestendig en verkrijgbaar in 6 sprankelende, gemetalliseerde kleuren. BOPP wordt gepresenteerd in een display zo eigenaardig als de naam!

 

Details:

- Lichtbron: BOPP FRONT : 2 witte LED's | BOPP ACHTERZIJDE: 2 rode LED's

- Energiebron: Batterijen 2 x 2 CR2032 1,5V

- Autonomie: > 55 uur / 290 uur (flash)

- Batterijindicator: -

- Functies: Continu licht / Flash

- Gewicht: < 2x23g

- LLT Technology© (Light Line Technology): De zogenaamde Light Line Technology maakt gebruik van een enkele LED-lamp met een zeer laag energieverbruik. Het licht wordt verdeeld door een speciaal gevormde lichtgeleider, die het vervolgens in lijnvorm verspreidt. Een vergrootglas gemonteerd voor de lichtlijn geeft het achterlicht zijn "mysterieuze" uitstraling. Zowel de vorm van de lichtlijn als die van het vergrootglas zijn zo ontworpen dat het licht ook aan de zijkanten van het rek wordt doorgegeven. Een soortgelijke techniek wordt gebruikt in de auto-industrie om een zeer creatief, trendy en uniek ontwerp voor achterlichten te creëren. Tegenwoordig zijn achterlichten niet alleen belangrijke elementen voor de identiteit van auto's, maar ook voor die van fietsen.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :