Deze vouwfiets draagtas Mirage 16-20 inch is sterk en makkelijk klein op te vouwen om te bergen. Gemaakt van waterdicht zwarte nylon (van het merk Mirage – 600 denier) en heeft een gepolsterde draagriem en rubberen pootjes. Perfect voor vervoer in het vliegtuig, caravan of op de boot om de fiets goed verpakt te vervoeren of op te bergen. De twee ritsen sluiten boven bij het zadel zodat deze nog steeds met 1 hand te vervoeren is. In veel landen is een tas om de vouwfiets verplicht in het openbaar vervoer.

Maatvoering tas : 1,06 x 70 x 35 cm (l x h b)
Indien de fiets breder is zal je aan lengte en hoogte iets inleveren.

NB – De tas is voor (de meeste) elektrische vouwfietsen niet toereikend qua maat ivm de breedte van een elektrisch vouwfiets.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Vouwfiets draagtas Mirage 16-20 inch:
Deze van waterdicht materiaal vervaardigde zwarte nylon vouwfiets tas (van het merk Mirage) is vervaardigd 600 dennier Nylon met PVC binnenlaag. Het materiaal is 100% waterdicht,  de stiknaden en rits echter niet.  Berg nooit een natte fiets voor lange tijd op in een afgesloten tas, het vocht kan dan namelijk niet verdampen en zal grote schade aan de fiets veroorzaken! De tas  heeft een gepolsterde draagriem en rubberen pootjes. Perfect voor vervoer in het vliegtuig, caravan of op de boot om de fiets goed verpakt te vervoeren of op te bergen. De twee ritsen sluiten boven bij het zadel zodat deze nog steeds met 1 hand te vervoeren is. In veel landen is een tas om de vouwfiets verplicht in het openbaar vervoer. Deze vouwfiets is voorzien van 2 riempjes waarmee hij vast kan worden gemaakt onder het zadel om gemakkelijk mee te kunnen worden genomen en is ook voorzien van een heupriem waarmee het tot de mogelijkheden behoort de tas als heuptas mee te dragen. Naast de heupriem en zadelriempjes is de tas voorzien van een handig extra vak waarin accessoires zoals reparatiespullen en eventueel fietskleding etc. kunnen worden meegenomen.

Maatvoering tas : 1,06 x 70 x 35 cm (l x h b)
Indien de fiets breder is zal je aan lengte en hoogte iets inleveren.
NB – De tas is voor (de meeste) elektrische vouwfietsen niet toereikend qua maat ivm de breedte van een elektrisch vouwfiets.

Vouwfietstassen zijn bijna een must-have na uw aanschaf van een vouwfiets. Een goede vouwfietstas of -koffer om uw fiets te beschermen tijdens het reizen of om schoon op te bergen is geen overbodige luxe. Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook, dat u de mooie bekleding van uw auto wenst te beschermen tegen vet en vuil als u bijvoorbeeld terug komt met een natte fiets na een rit. We merken dat de vouwfietsen steeds vaker mee op reis gaan op vakantie achterin de auto, camper of mee worden genomen in de bus of trein. Elke fiets heeft recht op een goede bescherming i.v.m. de gevoelige onderdelen zoals bijvoorbeeld de derailleur. Het reizen in het openbaar vervoer met een vouwfiets is in Nederland gratis. Wanneer je met de trein reist zal je de vouwfiets bijvoorbeeld altijd compact moeten opbergen en in internationale treinen geldt er zelfs vaak een maximaal formaat dat toegestaan wordt en bij veel buitenlandse vervoerders is een  fietshoes / tas verplicht. Ook wanneer je met het vliegtuig reist wordt deze fietshoes ter bescherming aangeraden.

Check de maten van uw vouwfiets als deze gevouwen is, dan is er altijd wel een exemplaar waar we een passende tas voor kunnen aanbieden. Voor het behoud en goede bescherming verkopen wij deze steeds vaker samen met de vouwfiets.

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :