Helmen

Bij een loopfiets hoort een helm. In eerst instantie natuurlijk voor de veiligheid. En om er voor te zorgen dat kinderen de helm ook opzetten heeft Kiddimoto een collectie coole, stoere, hippe en voor de meisjes mooie helmen ontworpen. Zo komen stijl en veiligheid samen. Niet alleen als je gaat fietsen maar ook voor tijdens skaten, waveboarden of iets anders waar een goede bescherming van het hoofd noodzakelijk is.

De ventilatiegaten in de helm zorgen dat het hoofd koel blijft tijdens de inspanningen. De zachte inlegstukken aan de binnenkant zorgen voor een fijne pasvorm, en een goede schock absorbtie bij een eventuele val. Met deze deze Kiddimoto Helm kan de kleine veilig zijn stoere tricks laten zien! De helmen zijn leverbaar in 2 maten:
* Small        48-52cm   (Leeftijdsindicatie 1-4 jaar)
* Medium    53-58 cm  (Leeftijdsindicatie 4 jaar en ouder)

- Spuitgegoten ABS hard plastic.
- Handige maatverstelling via een draai schijf aan de achterzijde van de helm.
- Voldoet aan ASTM F 1447, ANSI Z90-4, CPSC, CE-normen fietshelm.
- Afstel systeem aan achterzijde helm voor juiste pasvorm.
- 11 gaten ventilatiesysteem.
- In lengte aan te passen strapsluiting.

Producten van Kiddimoto

Kiddimoto is een familiebedrijf dat is gevestigd op het platteland in Engeland. Bij Kiddimoto ontwerpen, ontwikkelen en testen ze alles voor een hoge kwaliteit van de loopfietsen, fietshelmen en handschoenen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Mendip Hills in de buurt van Wells, dit is waar ze werken aan de ontwikkeling en uitbreiding van de spannende reeks van loopfietsen.
De loopfiets, helm en handschoen van Kidimotto staan bekend om het duurzame en sterke materiaal. Alle Kiddimoto’s zijn voorzien van de unieke look van echte motorfietsen en zijn gemaakt van 100% recyclebaar berken multiplex. Kiddimoto loopfietsen voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en zijn voorzien van een CE-Markering en getest middels de Europese EN 71 norm.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :