Introductie van Swank, een leuke nieuwe stijl van Tifosi Optics! Swank combineert het lifestyle-silhouet en nieuwe kleuren met alle eigenschappen waar je van houdt en waardeert van alle Tifosi-brillen: 100% UVA / UVB-bescherming, een Grilamid TR-90-montuur, hydrofiele rubberen neusstukken om wegglijden te voorkomen en lenzen van polycarbonaat die zijn onbreekbaar en krasbestendig. 

De Swank heeft ook een geïntegreerd scharnier voor een goede en comfortabele pasvorm voor een slank, gestroomlijnd ontwerp. Nieuw voor de Swank is Tifosi Glide, waardoor het frame comfortabel kan glijden en een anti-bounce-pasvorm biedt, waardoor ze ideaal zijn voor zowel stijl als avontuur.

Swank is een retrowaarde voor de moderne tijd en voert de vrijheid van de jeugd mee naar de opwinding en onvoorspelbaarheid van morgen. Het lichte frame van Swank is ontworpen voor een slipvaste pasvorm en is uitgerust met onbreekbare, krasbestendige lenzen die een spectrum van populaire kleuren beslaan.
 
Omschrijving
Swank heeft een licht, duurzaam montuur en onbreekbare, krasbestendige lenzen en een antislip-pasvorm die perfect is voor een actieve levensstijl.
 
Kleur: Frost / Powder Blue 
Gewicht: 23 gram

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :