Onze merken 2021 - 2022

Fietsen is hip en fietsers zijn er in alle vormen. Getrainde fietsers die vele kilometers maken, avonturiers die graag off-road gaan of gezinnen die er met hun kinderen op uit trekken, iedere doelgroep vindt een fiets bij Fietsen Stefaan Anne. De fietsenwinkel in Wevelgem staat u bij met advies zodat u de juiste keuze kan maken.

Dagelijks op de fiets

De tweewielers uit de West-Vlaamse zaak zijn geschikt om dagelijks mee op pad te gaan. Van boodschappen tot uitjes met de kinderen is dit mogelijk dankzij de stadsfietsen, kinderfietsen, vouwfietsen en bakfietsen van kwaliteitsvolle merken. Korte of lange afstanden, u zal comfortabel de fiets kunnen nemen voor uren fietsplezier.

Sportfietsen

Is fietsen ook uw hobby of zelfs uw sport? Dan biedt de fietszaak u een uitgebreid gamma aan sportieve modellen aan. Wielrenners en liefhebbers zullen hun hart kunnen ophalen tussen de verschillende koersfietsen. Zonder zorgen de bergen beklimmen en de zandwegen opzoeken doet u met één van de aangeboden mountainbikes.

Elektrische fietsen

De opkomst van de elektrische fiets is niet meer te stoppen. In dit segment zijn er ondertussen ook vele types en modellen beschikbaar die aan uw eisen voldoen. Helpt een elektrische fiets u om lange afstanden naar het werk te doen of heeft u er één nodig omdat u het fysiek moeilijker heeft op een gewone fiets? Leg uw wensen voor en ontdek de elektrische fiets.

Contact

De juiste fietstoebehoren tot een diverse waaier aan fietsen, in Wevelgem gaat u langs Fietsen Stefaan Anne tijdens uw zoektocht naar een fiets. Breng vandaag nog een bezoekje of blijf op de hoogte over de nieuwigheden van de fiets.