FirstBIKE Loopfiets Basic Groen - blauw of roze

De FirstBIKE loopfietsen helpen kinderen spelenderwijs bekend te raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Zo kunnen ze alvast wennen aan het manoeuvreren en balanceren. Bovendien is een loopfiets goed voor de ontwikkeling van de motoriek. Dit maakt de stap naar een ‘echte’ fiets minder groot.

Voor kinderen van ongeveer 2 tot 5 jaar oud
De FirstBIKE loopfietsjes zijn geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar oud. De minimum zithoogte is 30,5 cm, zodat kinderen gemakkelijk met hun voeten bij de grond kunnen. Naarmate uw kind groter wordt, kan de loopfiets gemakkelijk, zonder gereedschap, worden aangepast aan hun lengte. Het fietsje groeit dus met uw kind mee!

Licht en makkelijk in gebruik
Dit loopfietsje is erg licht (slechts 3,8 kg) en is dus gemakkelijk mee te nemen. Het fietsje is gemaakt van sterk, duurzaam, onderhoudsvrij materiaal. Deze FirstBIKE zal dus niet breken, krassen, splinteren of roesten. U krijgt van FirstBIKE levenslange garantie op het frame en de vork. Het fietsje wordt geleverd met reflecterende stickers, montagemateriaal en handleiding.  

Wereldwijd onderscheiden
De FirstBIKE loopfietsen hebben door de jaren heen wereldwijd meerdere prijzen gewonnen, zoals ‘Product van het Jaar’ (Creative Child Magazine), 'Seal of Approval' (The National Parenting Center en The Toy Man) en ‘Award of Excellence’ (The Toy Man). U haalt met dit loopfietsje dus een kwalitatief hoogwaardig en geliefd product in huis. 

Eigenschappen
De loopfiets Basic is uitgevoerd zonder handrem. Het fietsje heeft zogenaamde PU banden (12,5 inch). Deze banden bieden goede grip op allerlei ondergronden. Ook beschikt de loopfiets over anti-slip handgrepen en een stuurbegrenzer. Deze begrenzer voorkomt dat het stuur maximaal kan draaien (wat gevaarlijk kan zijn). Ook is het fietsje uitgerust met spatborden voor en achter. Het speciaal gevormde zadel voorkomt dat kinderen eraf glijden.

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Zonder rem en met PU banden.

FirstBIKE is de innovatieve loopfiets die kinderen leert om te fietsen zonder zijwieltjes en zonder stress en angst. Ontworpen voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar oud, FirstBIKE heeft een minimum zithoogte van 30,5 cm (met verlagingssetje accessoire), waardoor kinderen gemakkelijk met hun voeten bij de grond kunnen. Naarmate uw kind groter wordt, kan de loopfiets gemakkelijk worden aangepast aan hun lengte – zonder gereedschap – tot ze klaar zijn voor een kinderfiets!

De fiets zelf is extreem licht en van duurzaam materiaal, met een gewicht van slechts 3,8 kg. Dat is bijna drie keer lichter dan een traditionele kinderfiets met zijwieltjes! Met een frame gemaakt van een flexibele en duurzame materiaal, zal de FirstBIKE niet krassen, splinteren, breken of roesten. De fietsen zijn zo duurzaam, dat firstBIKE een levenslange garantie op het frame en de vork biedt!

First sense of Fun ☆ Adventure ☆ Balance!

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :