De FLR Defender winter racefietsschoen is de ideale schoen voor wanneer jij graag in de winter doorfietst op je racefiets. Doordat de schoen hoger gemaakt is dan een regulier racefietsschoen houd je de warmte goed binnen. De "hoge sok" is gemaakt van neopreen en daarmee houdt je modder en water goed buiten de schoen. De rest van de schoen is gemaakt van Cordura materiaal, ook dit materiaal is wind- en waterdicht om jouw voeten goed te beschermen tegen winterse buien en koude temperaturen. Het voetbed van de schoen is gevoerd met kunstbont. Dit geeft niet alleen een super comfortabel gevoel, maar zorgt er ook voor dat jouw voeten goed geïsoleerd zijn en lekker warm blijven.

Om deze hoge schoen makkelijk aan en uit te kunnen trekken is de opening extra ruim gemaakt die je weer makkelijk strak kunt sluiten met een klittenband strap. Ook de lus aan de achterzijde is hierbij praktisch aangezien je zo goed aan de schoen kan trekken bij het aantrekken zonder de neopreen sok te beschadigen. Het afstellen van de juiste pasvorm gaat makkelijk door het simpele vetermechanisme. Hiermee trek je de schoen snel strak aan zodat deze mooi aansluit om de voet. De reflecterende elementen op de FLR Defender winter racefietsschoen zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent in de donkere dagen voor andere weggebruikers.

Uitgebreide omschrijving maat in cm
De maat in centimeters geeft aan hoe lang de schoen is. Dit is gemeten aan de binnenkant van de schoen vanaf de hiel tot aan de tenen. Om te bepalen welke schoenmaat je nodig hebt kun je je eigen voet opmeten. Doe dit door een A4-tje op de grond te leggen tegen de muur aan. Ga met je voet op het papier staan met je hak tegen de muur. Teken een streepje bij je grote teen. Meet deze afstand op en tel hier ongeveer 5 millimeter bij op. Het aantal centimeters die je nu hebt is de maat in centimeters die je terugvindt op onze website. Per merk kan het verschillen welke EU/UK maat je nodig hebt. Dit komt doordat ieder merk zijn eigen leest heeft en soms groot of klein vallen. 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

VERMELD UW GEWENSTE  SCHOENMAAT BIJ UW BESTELLING BIJ OPMERKINGEN!

MAAT 42

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :