Fleurig en veilig. Wat wilt u nog meer als het gaat om een kinderfietshelm voor meisjes? Of jongens natuurlijk. Deze helm is groen-blauw van kleur, met een variëteit aan gedetailleerde bloemetjes. We hebben het over: de Kiddimoto Fleur (small).

 

Kiddimoto Kinderhelm Fleur Small

Een fleurige fietshelm in overwegend de kleur blauw, al is het eerder groenblauw zoals u zult zien wanneer u 'm uit de verpakking haalt. Afgewisseld met roze, paarse en lichtrode bloemetjespatronen. Deze helm van Kiddimoto (in de maat small, hij is er ook in medium) combineert een opvallend, vrolijk design met belangrijke veiligheid. En: gebruiksgemak. Een zeer geschikte helm derhalve voor, in eerste instantie, met name meisjes.

Helm met keurmerk EN 1078
De bekende Britse fabrikant van kinderfietshelmen Kiddimoto heeft bijzonder veel helmen met opvallende prints, en combineert dit met uitstekende kwaliteit, veiligheid en pasvorm. De EN 1078-gecertificeerde kinderhelmen bieden dus plezier en goede bescherming tegelijk.     

Kinderhelm die lekker draagt
Naast de zichtbare buitenkant, is ook de binnenzijde van deze Kiddimoto kinderfietshelm de moeite van het bekijken waard. De elf ventilatie-openingen naar buiten toe - en vice versa natuurlijk - bieden telkens wanneer nodig flink wat verkoeling. Verder is de vulling van uitneembare schuimpads zacht voor het kinderhoofd. Het verstelbare riempje plus gesp onder de kin zit, gelijk de helm, stevig in elkaar. En met het draaisysteem zorgt uw kind met gemak dat de helm telkens naadloos aansluit, nadat u eerst samen de juiste maat kinderfietshelm heeft bepaald.

Een fleurige, goede én verstandige koop
De kinderhelmen van Kiddimoto zijn betaalbaar en matchen met de loopfietsen van ditzelfde merk. Ze zijn er voor jongens en meisjes met elk hun eigen smaak. Deze kinderfietshelm Fleur - als gezegd ook verkrijgbaar in de maat M - is een erg leuke, maar zeker ook verstandige keus voor op de snelle kinderfiets, skates of steps.

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :