Maten S, M, L, XL
Kleuren Matte Metallic Black / Gloss Chameleon Saturn
Frame Advanced-Grade Composite front and rear triangles, 115mm
Voorvork Fox 34 Float
Demper Fox Float DPX2, compression adjust
Stuur Giant Contact SL TR35, 780x35mm, 20mm rise
Stuurpen Giant Contact SL 35
Zadelpen Giant Contact Switch dropper with remote, 30.9
Zadel Giant Contact SL (neutral)
Pedalen N/A
Shifters SRAM GX Eagle
Voorderailleur N/A
Achterderailleur SRAM GX Eagle
Remmen SRAM guide T
Remhendels SRAM guide T
Cassette SRAM Eagle, 10x50
Ketting SRAM GX Eagle
Crankset TruVativ Descendent 6k DUB , 30t
Bottom Bracket SRAM DUB, press fit
Velgen Giant TRX-1 29 Composite WheelSystem
Naven Giant TRX-1 29 WheelSystem
Spaken Giant TRX-1 29 WheelSystem
Banden [F] Maxxis Minion DHF 29x2.3, 3C, EXO, TR [R] Maxxis DHR II 29x2.3, 3C, EXO, TR, tubeless

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Het kostte ons team van technici, productontwerpers en profrijders jaren om een nieuwe mid-travel 29er te creëren die voldeed aan hun hoge standaards, maar het wachten is beloond. De wedergeboorte van deze trailbike is een grote stap voorwaarts want hij biedt een functioneel voordeel op het gebied van allround trailprestaties. Het begin allemaal met het full composite frame dat voorzien is van de meest recente uitvoering van onze Maestro-vering. De Advanced Forged composite rocker-arm en de trunnion-mount demper produceren 115 mm soepele achtervering die actief en gevoelig reageert op kleine oneffenheden waardoor je geweldige tractie en controle hebt. Daarnaast heeft de nieuwe framegeometrie progressieve balhoofd- en zitbuishoeken, kortere liggende achtervorken en een langere bovenbuis. Het resultaat is dat de snelheid en controle van de 29 inch wielen in balans zijn met de wendbaarheid en levendigheid die je nodig hebt om met maximaal vertrouwen en controle door de bochten te scheuren en over rock gardens te knallen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

29er vertrouwen en controle:

Grote 29 inch wielen rollen beter en met meer balans en stabiliteit over ruw terrein. Daardoor krijg je enerzijds meer momentum om technische beklimmingen te overwinnen en anderzijds meer vertrouwen om snelle, ruige singletracks op volle snelheid af te dalen.

Nieuwste veringstechniek:

De updated Maestro achtervering heeft een trunnion-mount demper met een langere slag en een soepeler gevoel. Er is een volle 115 mm achtervering beschikbaar (130 mm aan de voorzijde) en de demper wordt aangestuurd door een nieuwe Advanced Forged composite bovenste rocker-arm die stijver en sterker is en bovendien zorgt voor een lager totaalgewicht.

Op trails afgestemd chassis:

De lichtgewicht Advanced-grade composite frameset heeft een vernieuwde geometrie met een agressieve 66,5 graden balhoofdhoek en een 74,5 graden zitbuishoek plus 44 mm vork-offset. Het resultaat is wendbare en efficiënte klimeigenschappen plus extra controle tijdens snelle afdalingen.

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :