Motor

Shimano EP8

De gloednieuwe motor Shimano EP8 is zeer krachtig, licht en compact en biedt een dynamische, soepele en progressieve ondersteuning tijdens het trappen. Het motorkoppel van 85 Nm geeft uw snelheid een boost tot 25 km/u, ongeacht de hellingsgraad, voor maximaal rijplezier en minimale inspanningen. De motor werd perfect geïntegreerd in het frame. Dankzij zijn positie in het midden van de fiets en het lage gewicht, geniet u van een wendbare fiets voor een vereenvoudigde rijervaring en natuurlijk trapgevoel tijdens uw ritten. Hij is bestand tegen allerhande omstandigheden en wordt beschermd met behulp van een motorkap op maat die werd geïntegreerd in het kader. Het piekvermogen van 500 Wh geeft u voldoende energie voor al uw avonturen met de fiets.

 

Batterij

iPowerPack Advanced 432 / 720

De nieuwe batterij iPowerPack Advanced van O2feel staat ten dienste van onze elektrische stadsfietsen, voor een nieuw ultrasterk vermogen zodat u langer van uw elektrische ondersteuning kunt genieten. De batterij iPowerPack werd gemonteerd in de diagonale stang van de Verban en is perfect geïntegreerd. Ze is beschikbaar in twee vermogens: 432 Wh en 720 Wh. Om het laden te vereenvoudigen, is de batterij afneembaar en ze beschikt over een laadpoort die werd geïntegreerd in het kader. De speedlader van 4 Ah wordt meegeleverd met de Vern, voor een volledige oplaadbeurt tussen 3 uur (iPowerPack 432) en 5 uur (iPowerPack 720). 

 

Teller

LCD Shimano SC-E5000

Neem de controle over uw Vern Adventure Power in handen dankzij het laterale lcd-display van Shimano. Dankzij het eenvoudige en compacte menu, geeft het scherm SC-E5000 een duidelijk overzicht van de verschillende functies van het systeem Shimano Steps E-bike. Met deze bediening kan u het ondersteuningsniveau aanpassen (knop naar boven/beneden), de verlichting bedienen, het menu raadplegen (resterend batterijniveau, afgelegde afstand en kilometerteller) of de ondersteuning tijdens het stappen activeren.

 

Frame

Gemaakt van aluminium 6061 hydrogevormd

De Vern heeft een moderne look waarbij integratie en design van essentieel belang zijn voor een afwerking tot in de kleinste details. De batterij werd perfect geïntegreerd in het frame, zodat het zwaartepunt kan verlagen en de algemene look van de fiets verbetert. De batterij past perfect in het design van de fiets en alle kabels en leidingen werden geïntegreerd in de stuurpen, waardoor de fiets een prachtige slanke look krijgt. Dankzij het hydroform frame in aluminium 6061 is hij lichter, minder gevoelig voor roest en steviger, zodat hij op veilige manier kan worden gebruikt in elke situatie. De SlickShape-technologie zorgt voor een gepolijst, glad frame met een afwerking van hoogwaardige kwaliteit. Het Satori Whien-racestuur zorgt voor een betrokken houding, zodat u op een gemakkelijke, doch dynamische manier kan fietsen.

 

Derailleur

Shimano Deore 10 versnellingen

Om het volledige potentieel te benutten en maximaal rijplezier te beleven, werd de Vern uitgerust met een derailleur van het type Shimano Deore met 10 versnellingen achteraan. Deze zorgt ervoor dat u op een snelle en soepele manier kan schakelen tussen verschillende versnellingen. Hij is bestand tegen eventuele schokken en biedt een uitgebreide keuze aan versnellingen om uw houding aan te passen aan de ondergrond. Hij is uiterst stevig en betrouwbaar en vormt de ideale ondersteuning en begeleiding van het motorvermogen. Hij kan perfect worden gecombineerd met de motor EP8.

 

Vork

SUNTOUR Mobie

U moet niet terugdeinzen voor een bepaalde ondergrond met de vork met vering Suntour Mobie en zijn doorbuiging van 75 mm. Grind, steentjes, oneffen ondergrond of kreupelhout... Ieder obstakel wordt kinderspel. Voor meer comfort werd de fiets voorzien van een Ergon-zadel, gelkussentjes en een zadelpen met vering van het type Satori Solo die de oneffenheden van het parcours afzwakken. Tot slot, om de look verder te verfijnen, werd de Vern voorzien van ergonomische handgrepen van het merk Ergon die populair zijn bij fietsers en een goede grip en comfortabele ondersteuning bieden. Met de Vern bent u altijd klaar voor uw volgende avontuur met de fiets.

 

Banden

MAXXIS Ardent Tubeless Ready EXO

De band Maxxis Ardent 27,5x2,4 Tubeless Ready Exo werd speciaal ontwikkeld voor een betrokken en sportieve rijervaring op een gevarieerde ondergrond. De banden zijn erg breed en gekarteld. Ze bieden een uitstekende grip in bochten, terwijl het loopvlak de weerstand vermindert en een doeltreffend remvermogen garandeert. De verstevigde flanken en de Tubeless-uitrusting bieden een bescherming tegen lekke banden op steentjes, zodat u uw bestemming kunt bereiken in alle veiligheid. U bent volledig uitgerust en bent klaar om alle situaties op alle soorten ondergrond aan te pakken.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Datasheet

Lifestyle
DYNAMIC: matig geëngageerde positie
Categorie
Adventure - een dynamische reis op alle paden
Beschikbare Kleuren
Anthracite Grey | Emerald Green
Motor
Centraal: Shimano EP8 krachtig en reactief - 85NM
Batterij
iPowerPack Advanced 432 of 720
Lader
Snel Lader 4A
Teller
Shimano SCE5000 LCD centrale display - 11 functies
Frame
Aluminium 6061 hydroform - technologieën Slick Shape en Cable Inside
Vork
Suntour Mobie E25 met vering 75mm tussen-ruimte
Stuur
Satori Wien - recht en dynamisch stuur
Stuurpen
Satori UP3 verstelbaar
Zadelpen
Satori solo met vering et verstelbaar
Zadel
Ergon SC 10 zadel met gelkussentjes
Handgrepen
ERGON GC10 ergonomisch rubber
Handgreep
Shifter Shimano 10 versnellingen RAPIDFIRE PLUS
Derailleur
SHIMANO DEORE - 10 VERSNELLINGEN 11/36 - MECHANISCHE
Naaf
VOORAANn: Shimano HB-MT400 ACHTERAAN: Shimano FH-M4050
Remmen
Hydraulische schijfremmen Shimano MT400 Diam
Schijven Voor/Achteraan
Shimano 180/180mm
Banden
Maxxis Ardent 27,5x2,4 Tubeless Ready EXO lekvrije soepele driehoek
Velgen
A-rim POM-30 dubbele wand
Tandwiel/Plaat
FSA W0145+WB460 38 tanden
Cassette
Shimano Deore 10 versnellingen 11-46
Transmissie
KMC e10T EPT antiroest (sport)
Pedaal
WELLGO M259RB aluminium WELLGO C318RB aluminium antisliplaag met reflectors
Koplamp
TRELOCK Airflow 70 Lux met stuurpen montage
Achterlicht
Spanninga COMMUTER GLOW geïntegreerd in de bagagedrager
Bagagedrager
Compatibel met MIK HD-accessoires en babyzitjes
Spatbord
Gemaakt van hoogwaardig kunststof
Steun
Zijdelings
Antidiefstal
ABUS
Maten
M, L
Garantie
Frame 5 jaar - Elektrische en mechanische onderdelen 2 jaar / batterij 3 jaar
Collectie
2021
Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :