GIANT E-BIKE OFFROAD 2019

Bij deze gloednieuwe offroad e-bike integreert Giant zijn expertise op het gebied van hoogwaardige elektrische ondersteuningssystemen met de hoge standaards van onze prestatiegerichte offroad XC-producten.

Deze bike is voorzien van het geïntegreerde EnergyPak® accusysteem en een geïntegreerde motor waardoor hij je de vertrouwde betrouwbaarheid van een hardtail mountainbike geeft en dat koppelt aan extra trail-capaciteiten. Dankzij de uitgekiende geometrie, uitstekende gewichtsverdeling en geïntegreerde motor, kun je met deze bike trails verkennen die je voorheen voor onmogelijk hield.


De SyncDrive middenmotor is zeer compact en toch produceert de motor een ongelofelijke 80 Nm koppel waardoor je direct én heel gelijkmatig een enorme dosis power tot je beschikking hebt. Zelfs vanuit stilstand geeft de motor je volledige ondersteuning en door het hoge koppel kan er meer kracht worden geleverd bij lage snelheden, waardoor je zelfs op de meest uitdagende trails ondersteuning krijgt.
Dit model maakt gebruik van de nieuwste EnergyPak® accutechnologie van Giant met een nog compacter en meer geïntegreerd ontwerp.

Sorteren volgens